fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Wat is The Shape of You?

The Shape of You is jouw personal trainer en voedingsexpert in één. De kernelementen zijn voeding, training en coaching. Hiermee behaal jij jouw resultaat. Voor het beste resultaat wordt jij gecoacht door een officieel gecertificeerde personal trainer.

Jouw personal trainer motiveert en coacht jou online. Voor de beste resultaten zijn al onze personal trainers altijd officieel gecertificeerd. Jij kiest of je thuis, op de sportschool of liever buiten sport. Op basis van jouw keuze maakt de personal trainer een trainingsschema dat bij jou past.

Regelmatig krijg je een nieuw trainingsschema gericht op jouw resultaat en jouw vooruitgang. Je krijgt ook regelmatig een voedingsadvies. Bovendien leer je hoe je verstandig voeding kiest. Want voeding is een belangrijke sleutel tot resultaat. In jouw app kan in aangeven wat je hebt gegeten. Hiermee krijg je een duidelijk overzicht van je dagelijkse inname van eiwitten, koolhydraten en vetten. En voor een optimaal resultaat bieden we jou ook advies over de beste voedingssupplementen.

Met onze prachtige app heb je altijd en overal toegang tot jouw personal trainer, trainingsschema en voedingsplan. In deze app communiceer je met jouw personal trainer. Zo kom jij in jouw beste Shape!

app the shape of you

Maak kennis met onze personal trainers

 

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!