fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Video’s

Wij hebben gevonden wat jij zoekt. Wij selecteerden voor jou de beste video’s over sporten, gezondheid, afvallen en meer. Je vindt er zelfs inspirerende colleges, films, documentaires etc die bijzonder leerzaam voor de beginnende maar ook voor de meer ervaren sporter. Check al onze inspirerende video’s op ons Youtube-kanaal.

That Sugar Film

Deze documentaire mag je zeker niet missen, al is het maar om je weer even wakker te schudden over wat je dagelijks binnenkrijgt.

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!