fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

TEDTalks

Wij hebben gevonden wat jij zoekt. De beste TedTalks over gezondheid, sporten, afvallen nog veel meer. Deze TEDTalks zijn één van de beste bronnen voor motivatie. Check al onze inspirerende video’s op ons TEDTalks Youtube-kanaal.

 

Ik zit zo lekker op de bank… Ik start volgende week met sporten…

Daniel Goldstein inspireert jou om vandaag te starten met sporten. Hij laat jou jouw eigen leven voorstellen waarin je heel erg fit bent.

 

Ik heb geen tijd om te sporten

In deze inspirerende TEDTalk tacklet Laura Vanderkam het excuus ‘ik heb geen tijd om te sporten’. Dus wat is nu nog jouw excuus?

 

Je kan sporten en Netflixen tegelijk!

Katherine Milkman stelt de regel voor dat je alleen mag Netflixen als je ook tegelijk sport.

Sportpsychologie: stel je het toekomstig resultaat voor

Topatleten motiveren zich door een toekomstig succes in te beelden. Kunnen ze jou ook inpireren?

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!