fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Technologie

State of the art technologie: onze App

Het kloppend technologisch hart van The Shape of You is onze app. Een state-of-the-art app met ruim 15 miljoen gebruikers en een gemiddelde beoordeling van 4,7 sterren in de app-stores. Onze personal trainers coachen uw medewerkers via deze app en indien gewenst ook live bij u op het bedrijf. Uw medewerkers krijgen van hun personal trainer in de app het persoonlijke trainingsschema dat bij hun past. Met 3D animaties zien uw medewerker exact hoe en hoevaak de oefeningen moeten worden uitgevoerd. Bovendien ontvangen zijn een persoonlijk voedingsadvies waar ze ook op gecoacht worden. Uw medewerkers trainen naar persoonlijke voorkeur op de werkplek, thuis, buiten of in de gym.

Door de (besloten) sociale corporate community wordt actieve deelname gestimuleerd. Inclusief challenges en rewards die u zelf kan kiezen. De technologie personaliseert. De personal trainer maakt het persoonlijk.

Technologie personaliseert. The Shape of You

Body Composition weegschaal

Uw medewerkers analyseren hun eigen lichaam met onze body composition monitor. Deze weegschaal meet het gewicht, vetpercentage, spierpercentage, vochtpercentage, botmassa en meer. Uiteraard is deze naadloos geïntegreerd in onze app. De meetresultaten verschijnen direct in de app waarmee ze zichtbaar zijn voor de medewerker en zijn of haar personal trainer. Hiermee kunnen we datagedreven werken aan gerichte training en voeding om de duurzame inzetbaarheid te optimaliseren.

Health Station

Wanneer u beschikt over een trainingsruimte voor uw medewerkers, kunt u met deze 2 meter hoge touchscreen heel veel bereiken. Uw medewerkers gebruiken de Station voor individuele workouts, virtuele groepslessen en informatie over hun spiergroepen. Uiteraard integreert de Health Station naadloos met de persoonlijke app van uw medewerkers. In de nabije toekomst breiden we dit zelfs uit met nieuwe technologie: gamification!

Datagedreven trainen voor managers en directie

Door inspanningsfysiologische metingen in laboratoria krijgen uw managers en directie inzicht in de gezondheid van hun hart, longen en spieren. Ze krijgen inzicht in hun werkelijke conditie en hoe zij die kunnen optimaliseren. Samen met hun personal trainer kunnen ze vervolgens datagedreven werken met zeer effectief trainings- en voedingsplannen.

The shape of You meting

De zakelijke voordelen (ten overvloede)

Bedrijven met corporate health software zien gemiddeld een stijging in productiviteit van 8% (National Business Group). Een corporate health-programma zal de gezondheid van werknemers verbeteren en het ziekteverzuim verminderen. Het terugdringen van het ziekteverzuim en het verbeteren van de productiviteit zal leiden tot een hogere omzet.

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!