fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Resultaat

Michel, 38 jaar

“Met behulp van mijn personal trainer Gerben ben ik 20 kilo kwijt geraakt. Ik heb hard gewerkt aan mijn conditie en kracht. Zo ben ik fitter geworden en enorm goed in mijn vel gaan zitten. Ik ben erg tevreden over het resultaat!”

Stefan, 24 jaar

“Toen ik een fulltime baan kreeg, ging mijn spiermassa snel achteruit. Ik kon de discipline niet meer opbrengen en het simpelweg niet meer inplannen. Met The Shape of You heb ik geleerd om veel meer uit mijn training te halen. Zo vond ik de perfecte balans in mijn dagelijkse leven. Inmiddels heb ik een betere bouw dan ooit tevoren.”

Marijke, 28 jaar

“Ik was altijd erg sportief aangelegd, maar heb door het roken helaas een slechtere conditie gekregen. Samen met mijn Personal Trainer hebben we een plan opgesteld waardoor ik mijn conditie enorm verbeterd heb. En daardoor vond ik ook de motivatie om definitief met roken te stoppen. Een extra mooi resultaat.”

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!