fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Netflix

We schotelen je een menu voor van de beste Netflix-documentaires over voeding, gezondheid. Deze moet je gezien hebben: van kritische onderzoeken naar de voedingsindustrie, tot films over sushi waar je maag van gaat rammelen.

Fat, sick and nearly dead

Joe Cross heeft 50 kilo overgewicht en gooit roer helemaal om.

The truth about alcohol

We kennen de waarschuwingen allemaal. Maar hoe zit het nu écht met alcohol.

Pumping Iron

De bio over de destijds 28-jarige Arnold Schwarzenegger met een ontzagwekkend trainingsregime.

What the Health

Bekijk deze ontdekkingstocht in de schimmige wereld van gezondheidsorganisaties en de voedingsmiddelenbranche. “Een corrupte samenwerking tussen overheid, bedrijven en gezondheidsorganisaties houdt ons ziek”.

Fed Up

Deze documentaire gaat over de rol van de voedingsindustrie in de toename van obesitas. Er moet nu iets veranderen: mensen worden ziek door de troep die ze eten, wereldwijd neemt obesitas toe en de kinderen leven waarschijnlijk korter dan hun ouders.

Rotten 

Deze meerdelige documentaire en laat zien wat er écht in je voedsel zit. Als je deze documentaires hebt gezien, pas je jouw eetpatroon automatisch wel aan.

In Defense of Food

Deze documentaire gaat over ons industrieel bewerkte voedsel. Een groot deel van de bevolking eet slecht en onze gezondheid gaat achteruit. Wat moeten we veranderen aan ons voedingspatroon?

Forks over Knives

In Forks over Knives zie je dat een heleboel ziekten waar Het Westen mee kampt gecontroleerd of zelfs genezen kunnen worden als we bereid zijn ons dierlijke eetpatroon in te wisselen voor een meer plantaardig dieet.

Food Choices

Een bere-interessante documentaire over wereldwijde eetpatronen die alle misvattingen over voedsel en diëten op een rij zet.

Jiro Dreams of Sushi

‘s Werelds grootste sushi-chef, de 85-jarige Jiro Ono is eigenaar van het eerste sushi-restaurant ooit dat drie Michelinsterren heeft gekregen. Bewonder zijn verlangen naar perfectie en de ingewikkelde relatie met zijn zoon.

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!