fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Kom in jouw beste shape

The Shape of You brengt jouw medewerkers in de beste shape. Samen met een personal trainer werken zij professioneel en gericht aan training en voeding. Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met officieel gecertificeerde personal trainers. Zo lukt het jouw medewerkers zeker om af te vallen, sterker te worden of fitter te worden.

Hieronder lees je meer over workouts en voedingsadviezen op maat. En je leest over challenges, rewards en besloten communities. Ontdek de fitte wereld van The Shape of You.

De Workout die bij jou past

Je krijgt van jouw eigen personal trainer een workout die past bij jouw gewenste resultaat en jouw huidige conditie. Met een persoonlijk fitness schema behaal jij jouw resultaat: afvallen, spieren opbouwen of fit worden.

Wij passen jouw fitness schema aan aan jouw voorkeuren. Kies of je liever thuis, buiten of op de gym traint. In de app staat jouw persoonlijke fitness schema waarbij elke oefening wordt voor gedaan in 3D-geanimeerde exercises. Zo die je exact hoe de oefening juist wordt uitgevoerd.

The Shape of You Personal TrainerThe Shape of You Personal Trainer

Voedingsplan op Maat

Voeding is de sleutel tot resultaat. Met advies van jouw personal trainer maak je een persoonlijk voedingsschema en krijg je dagelijks calorieadvies. Of je nu wil afvallen, op gewicht wil blijven of sterker wil worden: wij hebben een voedingsplan voor jou. Je ziet al snel wat je wel en niet zou moeten eten door nieuwe inzichten in je dagelijkse voedingspatroon.In onze app vind je een grote voedingsdatabase, gevalideerd door voedingsexperts. Eet gezond en voel je fantastisch. Met The Shape of You heb je de beste combinatie van voeding & training direct op jouw mobiel.

Behaal Doelen

Samen met jouw personal trainer stel je doelen voor gewicht, verbrande calorieën, vetpercentage en meer.

Houd je voortgang in de gaten

In onze app die je door middel van tal van waarden en grafieken jouw voortgang. Zo kan je deze exact bijhouden en jouw successen vieren.

Motiveer jezelf en je collega’s

Jouw bedrijf of afdeling kan meedoen aan uitdagingen. Je kunt achievements verdienen en samen met jouw collega’s berichten posten en liken in jullie besloten online community.

The Shape of You corporate wellbeing

Altijd en overal

Je hebt altijd en overal toegang tot de app, jouw trainingsschema en voedingsplan. Hiermee train je thuis, buiten of op de gym. Je gaat in plaats van bewegen nu gericht en professioneel trainen. En in plaats van het zoveelste dieet werk je nu professioneel aan gezonde voeding voor een optimaal resultaat. Zo kom jij in jouw beste shape en voel je je fantastisch!

State of the Art Technologie

Technologie personaliseert. Onze personal trainers maken het persoonlijk. Onze app zeer uitgebreid, volledig geïntegreerd met onze body composition weegschaal en naadloos geïntegreerd met de 2 meter hoge Health Station. De app heeft meer dan 15.000.000+ downloads en 4,7 ster rating in de app-stores. Met de weegschaal zet jouw gewicht, vetpercentage, spierpercentage, vochtpercentage, botmassa en meer gelijk in de app. Onze 2 meter hoge touchscreen gebruik je voor informatie over jouw spiergroepen, individuele workouts, virtuele groepssessies. Hij integreert uiteraard naadloos met onze app.

Wil je direct inspiratie?

Misschien heeft jouw werkgever nog geen contract met The Shape of You, maar wil je wel direct inspiratie. Kijk dan eens naar de beste colleges, geweldige TEDTalks of onze selectie van Netflix. Je kunt ook direct naar ons Youtube-kanaal. Today is a perfect day to start working on your shape!

 

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!