fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Ik wil ook zichtbare buikspieren!

Ik wil ook zichtbare buikspieren!

Door het vetlaagje zie je de buikspieren die er onder liggen niet? Wil je sterk herstellen na een revalidatie? Je gaat een paar keer per week naar de sportschool, maar zonder resultaat? Je doet veel aan cardio, maar je buikje wil je nog verstoppen? Je neemt supplementen, maar merkt geen effect? Je let goed op je voeding, maar ziet nog weinig verschil?

Ook voor jou is er een manier om jouw doel te halen. Juist nu! Want summer bodies are made in winter! Wil jij deze zomer ook een gespierd, fit, slank lichaam? Het is echt niet nodig om daar veel voor op te geven. Wil jij nu eindelijk ook zichtbare resultaten? Complimenten krijgt hoe goed je eruit ziet? Je fit en energiek voelen?

Het kan! Met het trainings- en voedingsschema en online coaching door gecertificeerde personal trainer. Dat maakt The Shape of You uniek!

Jouw personal trainer zorgt voor een totaalplan dat volledig is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke situatie. Jouw plan richt zich op leefstijl, voeding, training en herstel. Je krijgt coaching en ondersteuning voor de moeilijke momenten.

theshapeofyou

Leave a Reply