fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

De weegschaal klopt niet!

De weegschaal klopt niet!

Dat kan toch niet kloppen! Je stapt van de weegschaal. Je draait aan het wieltje om de wijzer écht op nul te zetten. Een klein beetje ónder nul zelfs, want hij heeft nou eenmaal een afwijking. Voorzichtig stap je er weer op. Even bukken om het goed te zien. Verdorie. Nog steeds 78!

En toch eet je nu al een maand geen koolhydraten. Want volgens iemand neemt je vetverbanding het dan over. Als je maar genoeg beweegt. En dat doe je: je laat je Mini staan en je lóópt het laatste stukje naar de nagelstudio.

De alcohol kan het ook niet zijn. Je drinkt geen alcohol. Tenminste, nauwelijks. Je eet ook geen fruit, want daar zit suiker in. Sla, yoghurt, 20+ kaas: da’s alles. Hoe is het toch mogelijk dat je weegschaal maar op 78 blijft staan? Het gaat toch alleen om meer bewegen en minder snoepen. En dat doe je. Hoe moeilijk kan het zijn? Was het maar zo simpel.

80% van jouw resultaat wordt bepaald door voeding. Hierbij is vooral de juiste verhouding in benodigde voedingsstoffen heel belangrijk. Bij een verkeerde verhouding kan je sporten wat je wil maar haal je je resultaat niet. Zo frustrerend! Een voedingsplan dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is daarom heel belangrijk.

Nu nog even flink trainen. Dat heb je al vaker gedaan. Maar met weinig resultaat. Dus stop je weer. Je betaalt de sportschool nog wel. Want dan kan je zeggen dat je op een sportschool zit. Maar dat resultaat he!

Effectief trainen werkt veel beter. Het resultaat stimuleert. En net als bij voeding is variatie en een goed verhouding van je training belangrijk. Dus niet bewegen, maar gericht trainen. Met een trainingsplan. Speciaal afgestemd op jouw persoonlijke doel.

En dan heb je af en toe nog een schop onder je kont nodig. Want die bank mist jou en Netflix ook. En jij hun ook. Een eigen personal trainer? Dat zou mooi zijn. Maar niet te betalen natuurlijk. Kost al gauw 240 euro per maand. Of kan dat ook digitaal. Zodat het niet duurdere is dan een paar tientjes. Of een paar kratten bier.

Met The Shape of You ga je jouw resultaten wel bereiken. Met een voedingsplan, trainingsplan en jouw online personal trainer. Die weegschaal gaan we eens verrassen!

En nu kan je profiteren van Nieuwjaarskorting! Kijk op de website voor de programma’s of ga naar de webshop en profiteer nu direct van de Nieuwjaarskorting!

#theshapeofyou #afvallen #weegschaal #voedingsplan #trainingsplan #personaltrainer #personaltraining #coaching

theshapeofyou

Leave a Reply