fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

De beste colleges

Wij hebben gevonden wat jij zoekt. De leukste colleges van de Universiteit van Nederland. Deze colleges zijn één van de beste bronnen voor inspiratie over sporten, gezondheid, afvallen en nog veel meer. Check alle inspirerende colleges op ons Youtube-kanaal.

Waarom zou een 80-jarige nog aan krachttraining moeten doen?

Kun je met een challenge je eigen gezondheid testen?

Waarom vliegen de kilo’s er na een dieet weer net zo makkelijk aan?

Welke training heb je nodig om een betere sporter te worden?

Check ons Youtube-kanaal voor nog veel meer boeiende video’s!

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!