fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Werkgever

Technologie personaliseert. Onze Personal Trainers maken het persoonlijk. Met The Shape of You kies je voor gezond ondernemen met fitte, energieke en werknemers. 100% Corona-proof met online begeleiding. Aanvullend bieden we de mogelijkheid van fysieke sportfaciliteiten op de werkvloer.

De beste Personal Trainers

Samen met officieel gecertificeerde personal trainers werken jouw werknemers verantwoord en professioneel aan hun shape. Elk resultaat kan gehaald worden. Afvallen, fitter worden en de spieren versterken. Wij bieden alles in één met de prachtige app. Altijd en overal hebben jouw werknemers toegang tot hun energieke trainingsprogramma en professionele voedingsplan. En natuurlijk tot hun gecertificeerd personal trainer. 24/7 hebben uw werknemers toegang tot hun trainingsplan, voedingsplan en hun personal trainer. Duurzame inzetbaarheid zit in de broekzak van uw werknemer.

Jouw werknemers worden online en desgewenst ook offline gecoacht. Vanuit de 3 pijlers training, voeding en coaching behalen we het beste resultaat. We bieden een besloten community voor uw bedrijf met challenges en rewards. Want zoals je weet is sporten en gezonder leven leuker met collega’s. Werknemers die meedoen aan het programma sporten vaker samen. Hierdoor zijn ze gezonder en gelukkiger. Happy people, happy results!

State of the Art Technologie

Wij werken met State of the Art technologie en de beste personal trainers. De beste technologie vind je terug in onze app, onze weegshaal en onze 2 meter hoge Health Station. Onze app heeft 8.000.000+ downloads en 4,7 ster rating in de app-stores. Uw werknemers analyseren hun lichaam met de body composition weegschaal. Deze is volledig connected met onze app. Hierdoor komen het gewicht, vetpercentage, spierpercentage, vochtpercentage, botmassa en meer direct in de app. Onze 2 meter hoge touchscreen gebruiken uw werknemers voor informatie over spiergroepen, individuele workouts, virtuele groepssessies in uw fitnessruimte. De Health Station integreert uiteraard naadloos met onze app.

Technologie personaliseert. The Shape of You Health Station The shape of You Weegschaal The Shape of You

Jouw echte conditie

Door inspanningsfysiologische metingen in laboratoria krijgen uw managers en directie inzicht in de gezondheid van hart, longen en spieren. Ze krijgen inzicht in hun werkelijke conditie en hoe ze deze kunnen optimaliseren. Samen met hun personal trainer kunnen ze hiernaa datagedreven werken aan hun duurzame inzetbaarheid.

En er is meer

En omdat het fun is om met elkaar te sporten en te ervaren, bieden we meer! Naast de individuele (online) personal training  zijn er gezamenlijke meetings. Energizers! Lekker samen sporten. Op jouw bedrijf of lekker buiten. Onder energieke, professionele begeleiding van de personal trainers. En er is meer! Zoals inspirerende workshops over voeding en leefstijl. Een ‘Burn-out Bullshit’ bijeenkomst of een lezing over de zin en onzin van voedingssupplementen. Voor de beste kwaliteit is ook een BIG-geregistreerd arts verbonden aan The Shape of Your Company. En er is one more thing! Zelfs Kitesurf Clinics worden verzorgd door één van de beste Kitesurfers van Nederland. Dus start nu en Energize your Company!

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!