fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

App

In de broekzak van uw medewerkers

The Shape of You integreert 24/7 coaching op training en voeding in het leven van uw medewerkers. Met 3D animaties zien ze hun persoonlijke trainingsplan uitgevoerd worden.

Community

Uw medewerkers gaan samen aan de slag. In uw besloten corporate community sturen uw medewerkers elkaar likes, motiveren elkaar en er ontstaan groepsdiscussies! De personal trainer kan ook berichten en video’s plaatsen. Bijvoorbeeld een motivatiefilmpje van uw CEO?

Fun!

Werken aan de shape wordt fun. Met iedere activiteit, zoals sporten of het loggen van voeding zijn fitpunten te behalen. Hoe meer fitpunten, hoe hoger een medewerker staat op de ranglijst van de maand. Ook kunnen uw de medewerkers deelnemen aan groepsuitdagingen, zoals “Samen met de afdeling zoveel mogelijk calorieën verbranden” en 150 badges behalen voor leefstijl prestaties. Voor een maximale stimulans kunt u hier prijzen voor uitreiken die als Rewards in de app worden weergegeven.

Training

Iedere medewerker wordt op zijn of haar niveau gestimuleerd in zijn of haar trainings- en beweegpatroon. Uw medewerkers hebben een eigen activiteitenkalender voor hun trainingen. Aanvullend zijn er ook koppelingen mogelijk met Neo Health waardoor activiteiten kunnen worden gevolgd en automatisch worden gelogd.

Voeding

De juiste voeding bepaalt 70% van het resultaat. Het voedingsplan is leerzaam voor medewerkers. Zij leren over de dagelijkse calorieënbehoefte, de optimale verhouding macronutriënten (eiwitten, vetten, koolhydraten), het eigen eetpatroon en de verschillende voedingswaarden. Uiteraard houdt de personal trainer rekening met de persoonlijke doelstelling, biometrische data, leefstijl en type werk.

Resultaat

Resultaat motiveert. Iedere medewerker voert zelfstandig gegevens in. Indien u gebruik maakt van onze body composition weegschaal worden de data direct opgenomen in de app van uw medewerker. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een persoonlijke afspraak met de personal trainer om het resultaat en de potentie te bespreken. De deelnamebereidheid wordt hierdoor verder verhoogd.

 

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Today is a perfect day to start working on your shape!

Neem direct contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie met Gerben Jansen 06 52 43 81 11
We zien uit naar een inspirerend gesprek!