fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Contact

Fijn dat je contact met ons zoekt!

Dat kan via Facebook, Instagram of onderstaand formulier. Telefonisch zijn we bereikbaar op 06 – 52 43 81 11.

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Kies jouw abonnement: MyShape Fit, MyShape Fat of MyShape Muscle abonnement

We garanderen 100% resultaat en persoonlijke aandacht. Past het toch niet bij je (gaan we natuurlijk ook niet vanuit) dan kun je jouw abonnement kosteloos binnen 14 dagen opzeggen.
Selecteer jouw abonnement!