fbpx
  • +31 6 52 43 81 11
  • info@theshapeofyou.nl

Bedrijven

Met The Shape of Your Company kies je voor gezond ondernemen. Met fitte werknemers. Want jouw organisatie wil agile, lean, competitive en adaptive zijn. Met energieke en veerkrachtige werknemers. Met FIT!vak B gecertificeerd personal trainers werken jouw werknemers verantwoord en professioneel aan hun shape. Elk resultaat kan gehaald worden. Afvallen, fitter worden en de spieren versterken. Wij bieden alles in één met de prachtige app. Altijd en overal hebben jouw werknemers toegang tot hun energieke trainingsprogramma en professionele voedingsplan. En natuurlijk tot hun gecertificeerd personal trainer. Allemaal online, altijd en overal.

Jouw werknemers worden online gecoacht. De effecten van beweging, leefstijl en voeding zijn ook gericht de energie en veerkracht van jouw werknemers. En zoals je weet is sporten en gezonder leven leuker met vrienden. Werknemers die meedoen aan het programma sporten vaker samen. Hierdoor zijn ze gezonder en gelukkiger. Happy people, happy results!

En omdat het fun is om met elkaar te sporten en te ervaren, bieden we meer! Naast de individuele online personal training  zijn er gezamenlijke meetings. Energizers! Lekker samen sporten. Op jouw bedrijf of lekker buiten. Onder energieke, professionele begeleiding van de personal trainers. En er is meer! Zoals inspirerende workshops over voeding en leefstijl. Een ‘Burn-out Bullshit’ bijeenkomst of een lezing over de zin en onzin van voedingssupplementen. Voor de beste kwaliteit is ook een BIG-geregistreerd arts verbonden aan The Shape of Your Company. En er is one more thing! Zelfs Kitesurf Clinics worden verzorgd door één van de beste Kitesurfers van Nederland. Dus start nu en Energize your Company!

De beste personal trainers

Online training en coaching

Marit personal trainer the shape of you
Marit

Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie trainen, leefstijl coaching en voeding. Al een aantal jaar ben ik werkzaam binnen de fitnessbranche. Graag help ik mensen naar een hoger doel zodat je weer trots kunt zijn op jezelf. Sommige patronen moeten doorbroken worden om die gezonde en gelukkige JIJ te worden. Graag help ik u naar de beste ‘’SHAPE OF YOU’’.

Gerben personal trainer the shape of you
Gerben

Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met als specialisatie voeding en leefstijl coaching. Mijn motivatie is om jou te zien verbeteren. Zowel fysiek als mentaal. Inmiddels werk ik 6 jaar als gecertificeerd personal trainer. Ik heb hierdoor een veel ervaring opgedaan omtrent het coachen van zeer verschillende mensen. "Een yo-yo effect willen we niet bereiken, juist een stabiel proces waarin we niet alleen een prachtig uiterlijk krijgen, maar ook mentaal sterker worden om deze lifestyle vast te houden."

Kies jouw abonnement: MyShape Fit, MyShape Fat of MyShape Muscle abonnement

We garanderen 100% resultaat en persoonlijke aandacht. Past het toch niet bij je (gaan we natuurlijk ook niet vanuit) dan kun je jouw abonnement kosteloos binnen 14 dagen opzeggen.
Selecteer jouw abonnement!